Plankebord

Plankeborde er gennem de seneste år blevet meget populære i de danske hjem, om det kommer til stuen, køkkenet eller kontoret så ser man dem mere og mere.

Sildebensbord

Vores sildebensborde har et unikt og eksklusivt udseende, som kommer fra egetræsstavenes enestående og karakteristiske åretegninger.

Design dit eget bord

Det første du skal tage stilling til er hvilket type bord du ønsker. Vi laver både traditionelle plankeborde men vi har også de meget moderne sildebensborde

Håndlavede kvalitetsborde i skandinavisk
design med ro og atmosfære

Af Christopher Gensø

FRA

5500,-

Alm Spisebord
FRA

4000,-

Runde spiseborde

Slidebensborde

Vores Sildebensborde fremstår stilrene og elegante, uanset om du vælger et firkantet eller et rundt bord. Alle bordene er af massiv premium egetræ, og du er derfor sikker på, at du får et bord, du kan have i mange år. Bordene er håndlavede og behandles med olie, som fremhæver strukturen i træet. Du er selv med til at vælge hvilken farve, dit bord skal olieres i. Vores borde er lavet i gode materialer og vil holde indtil den dag du vil have et mere!

Få inspiration fra andre kunder

Vores mest sælgende produkter

SILDEBENSBORD SPISEBORD

Fra 5500,- DKK

PLANKEBORD SPISEBORD

Fra 1495,- DKK

RUNDT SILDEBENSBORD SPISEBORD

Fra 4000,- DKK

Plankebord Spisebord

Fra 1450,- DKK

Du bestemmer hvilken overfladetype dit bord skal have

Vælg dit materiale

VÆLG DIN OVERFLADE
DARK COCO
VÆLG DIN OVERFLADE
SORT
VÆLG DIN OVERFLADE
NATUR
VÆLG DIN OVERFLADE
HVID

Se alle vores anmeldelser

Det siger vores kunder

Få 15% på din
første ordre

Det er ingen hemmelighed, at man som studerende har en begrænset indkomst, det har vi forståelse for, derfor kan du, som studerende spare 15% på din første ordre.

BRUG KODEN 'STUDERENDE'

Mød din møbelsnedker

Indehaver af Gensø Design

Hvorfor handle hos os?

Personlig Levering til døren

Det er meget vigtigt for os her hos Gensø Design, at dit bord bliver behandlet med høj kvalitet hele vejen fra produktion til levering. Netop derfor leverer vi dit bord til dig personligt, og hjælper dig med at få det på plads, så vi er sikre på, at alt er som det skal være.

Tilfredshedsgaranti

Hvis du køber et bord fra vores sortiment, og det ikke er helt som du ønsker, eller det ikke er den rigtige størrelse, skal du bare kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med, at finde en løsning, så du kan få det helt rigtige bord.

Håndlavet

Her hos Gensø Design går vi meget op i kvalitet, og vi sørger for, at hver eneste bord bliver i den højest mulige kvalitet. For at sikre dette, mener vi at det er vigtigt at have hånd med i hele konstruktionen og derfor er alle vores borde håndlavede.

Hos Gensø Design beskæftiger vi os med salg af møbler og ting til boligindretning, som er designet af Christopher Gensø.

Kontakt os

Bestilling og levering

Handelsbetingelser & privatlivs-politik